Engedjék meg, hogy bemutassuk cégünket, tevékenységünket és azon paramétereinket, melyekkel versenyképes piaci lehetőségeket tudunk biztosítani. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, kérjük hogy egy személyes találkozón, bővebb információkkal szolgálva bizonyíthassuk.
A Kft 2005-ben vette fel a Gourmet's Food Europe Hungary Kft nevet. Tevékenysége azonban, 2002-ben indult termelői összefogás által, melynek eredményeként éves szinten mintegy 500 t szárított zöldség növény értékesítése valósult meg.
A fűszer kereskedelmi tevékenység 2005-ben indult meg, egy távol keleti export tevékenységnek köszönhetően.
A több lábon állás elve miatt a cég vezetése a fűszerkereskedelem Gastró ágazati irányba való elmozdulása mellett döntött.
Jelenlegi tevékenység fő vonala a szárítmány értékesítés, melynek köszönhetően a fűszerkereskedelem világpiaci vérkeringésébe csatlakozunk. A kettős - export-import - kereskedelem révén szállítási költségek csökkenését, a közvetlen gyártókkal való kapcsolat a megbízható minőséget biztosítja számunkra. A kereskedelmi áttétek csökkentésével, pedig versenyképes árakat tudunk elérni.
Termékeink között mind hazai előállítású fűszerek, fűszerkeverékek, szárított zöldség növények, porok megtalálhatók mind, pedig a távol keleti alapfűszerek, fűszerkülönlegességek és növényi olajok szerepelnek. Kiszerelésüket tekintve a 20g –os tasaktól a 25 kg –os zsákos megjelenésig, képesek vagyunk a teljes szortiment megvalósítására. Középtávon szeretnék a belföldi kereskedelmi tevékenységünket megszilárdítani. Jó minőségű, jelenleg kevésbé forgalmazott termékeket előtérbe helyezni, a fogyasztóknak egy jó ár-érték arány nyújtotta előnyt kínálni.

  A Gourmet's Food Kft. hármas mozgató rugója:

  Származás alapú tevékenység:

 1. ● Mint származás alapon gondolkodó cég ideálisan pozícionáltak vagyunk ahhoz, hogy a partnereinknek költségmegtakarítást nyújtson, alacsony beszerzési árakkal és termelési költségekkel.
 2. ● A globális beszerzési programmal biztosítani tudjuk a versenyképes árakat partnereink részére.
 3. ● A visszacsatoló integráció a szerződött előállítókkal biztosítja azt, hogy a minőség már a termőföldön elkezdődjön.
 4. ● Legrövidebb beszerzési útvonal, viszonteladók nélkül
 5. ● Friss alapanyag, alacsony áron
 6. ● A fűszer központban való elhelyezkedés lehetővé teszi a one-stop-shop módszer alkalmazását, azaz az egyszerre nagy tételben történő vásárlást a fűszerek teljes skáláján
 7. ● Nagy tételben történő gazdaságos export a világ minden pontjára

Globális minőség és Minőségi rendszerek:

A velünk együtt dolgozó partnerek révén olyan minőségirányítási rendszerek kerültek alkalmazásra, melyek széles körben elterjedtek. A folyamatos auditálásának köszönhetően termékeink megfelelnek a globális minőségi követelményeknek és az élelmiszer törvényeknek. Így partnereink olyan minőségű terméket kapnak, amelyek megfelelnek elvárásaiknak. Minden partner a saját igényei alapján kialakított termékkel találkozik viszont. Helyi kiszolgálás: A termékek jelen vannak világszerte a piacon, egy olyan helyi képviseleti rendszerben, ami biztosítja a partnerek gyors és hatékony kiszolgálását. A Gourmet's Food Kft. által nyújtott termékek és szolgáltatások a jelképes hidat tükrözik, mely az előállító és a vásárló között ível át. A problémamentes és direkt minőségi fűszer termékek beszerzése között.